PROFHILO

THE PROFHILO REVOLUTION

Ο βιο-διεγέρτης που ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα.
Το PROFHILO παρόλο που αποτελείται από καθαρό υαλουρονικό, ένα πολύ γνωστό και ευρέως χρησιμοποιούμενο μόριο, δεν ανήκει στην κατηγορία των δερματικών fillers αλλά ούτε και στις μεσοθεραπείες με υαλουρονικό.
Αποτελείται από δύο είδη υαλουρονικού οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους, προσφέροντας αντίστοιχα διαφορετικές δράσεις στο δέρμα.
Πιο συγκεκριμένα προάγει μία εξαιρετική αύξηση παραγωγής πολλαπλών τύπου κολλαγόνου και ελαστίνης αλλά και επιπλέον υαλουρονικού.
Προσφέρει μια έντονη και άμεση ενυδάτωση ενώ συνεχίζει να δουλεύει σε βάθος χρόνου, αφού παραμένει ενεργό για 4 εβδομάδες, διεγείροντας πολλαπλές θετικές απαντήσεις στο φυσικό κύκλο αναγέννησης του δέρματος.
Με αυτό τον τρόπο ενισχύει την βαθιά ενυδάτωση, αυξάνει σημαντικά τη σύσφιξη επιτυγχάνοντας το remodeling του προφίλ μας...εξού και η ονομασία του.
Η υφή του, η σύνθεση του, είναι τέτοια που του επιτρέπει να «κινηθεί» και να διανεμηθεί σε μία διευρυμένη περιοχή όπως όλο το πρόσωπο ή όλος ο λαιμός με μόνο 10 τσιμπήματα!
Αποτελεί μια καινοτομία άνευ προηγουμένου, αφενός λόγω του τρόπου δράσης του, αφετέρου λόγω της ελάχιστης επεμβατικότητας.

Sharing is caring!