RF ΣΩΜΑΤΟΣ

Μη επεμβατική….μείωση πόντων


Η τεχνολογία του Venus Versa.

Μη επεμβατική λιπογλυπτική - Σύσφιξη σώματος - Βελτίωση Κυτταρίτιδας - Μείωση πόντων.
Η τεχνολογία του Venus Versa® συνδυάζει την Οκταπολική Ραδιοσυχνότητα (multipolar RF) με τους παλμούς ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (ΡΕΜ).


Τεχνολογία Multipollar RF.
Μέσω ενός πολύπλοκου αλγορίθμου, παρέχεται ενέργεια σε πολλαπλά βάθη των ιστών, επιτρέποντας γρήγορη κι ασφαλή συσώρευση της θερμότητας αλλά και τη διατήρηση της θεραπευτικής θερμοκρασίας καθόλη τη διάρκεια της θεραπείας.
Όταν το δέρμα θερμαίνεται οι ινοβλάστες διεγείρονται κι αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου.Επιπλέον η αύξηση της θερμότητας στον υποδόριο λιπώδη ιστό, ενεργοποιεί την διαδικασία της λιπόλυσης.

Τεχνολογία ΡΕΜ.
Η τεχνολογία ΡΕΜ μέσω ενός μη θερμικού μηχανισμού προάγει την αγγειογέννεση και προκαλεί πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών μέσω της απελευθέρωσης του αυξητικού παράγονται FGF-2. Η συνέργεια των δύο παραπάνω τεχνολογιών στην ίδια κεφαλή ταυτόχρονα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του κολλαγόνου, δημιουργία νέων τριχοϊδών αγγείων για καλύτερη αιμάτωση της περιοχής αλλά και τη λιπόλυση. Γι αυτό το λόγο αποτελεί την ιδανική ανώδυνη θεραπεία για το περίγραμμα του σώματος, τη σύσφιξη του δέρματος, μείωση της κυτταρίτιδας και μείωση του τοπικού πάχους.

ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ , ME VENUS VERSA

Sharing is caring!