RF

Τα σημάδια χαλάρωσης που προσδίδουν στο πρόσωπο μια κουρασμένη, γερασμένη και ταλαιπωρημένη όψη, η οποία τις περισσότερες φορές μπορεί να μην αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, μπορούν να αντιμετωπιστούν!

Τα μηχανήματα RF τελευταίας τεχνολογίας κάνουν θαύματα για την λιποδιάλυση και τη σύσφιξη του σώματος.Όπως και στο ΣΩΜΑ έτσι και στο ΠΡΟΣΩΠΟ, η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων απορροφάται από τους ινοβλάστες, οι οποίοι συσπώνται και αρχίζουν να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, επιφέροντας ορατή σύσφιξη των ιστών.

ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕ Ραδιοσυχνότητες RF!
Τα σημάδια χαλάρωσης που προσδίδουν στο πρόσωπο μια κουρασμένη, γερασμένη και ταλαιπωρημένη όψη, η οποία τις περισσότερες φορές μπορεί να μην αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, μπορούν να αντιμετωπιστούν!
Τα μηχανήματα RF τελευταίας τεχνολογίας κάνουν θαύματα για τη σύσφιξη του προσώπου. Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων απορροφάται από τους ινοβλάστες, οι οποίοι συσπώνται και αρχίζουν να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, επιφέροντας ορατή σύσφιξη των ιστών. Το RF παρέχει τη δυνατότητα σύσφιξης σε όλα τα σημεία που παρουσιάζουν χαλάρωση και επιφανειακές ρυτίδες στο γενικό περίγραμμα του προσώπου αλλά και σε συγκεκριμένα σημεία όπως το μέτωπο, την περιοχή των ματιών, τα ζυγωματικά, τα μάγουλα, το λαιμό και το ντεκολτέ, από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η συνεδρίες είναι εβδομαδιαίες και σε σύνολο 6-8. 
Το RF παρέχει τη δυνατότητα σύσφιξης σε όλα τα σημεία που παρουσιάζουν χαλάρωση, στο γενικό περίγραμμα του προσώπου αλλά και σε συγκεκριμένα σημεία όπως το μέτωπο, τα βλέφαρα, τα ζυγωματικά, τα μάγουλα, ο λαιμός, το ντεκολτέ από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περιοχή των ματιών, προκειμένου να αντιμετωπίσει ρυτίδες, χαλαρό δέρμα, σακούλες, αύξηση λίπους στα βλέφαρα, μαύρους κύκλους ή “βαθούλωμα”.
Σύσφιξη και Λιποδιάλυση χωρίς νυστέρι, με εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.
Το τοπικό λίπος στην κοιλιά-μηρούς-ψωμάκια και η κυτταρίτιδα, μπορούν τώρα να αποτελέσουν παρελθόν! Η χαλάρωση, ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα ακόμη και σε άτομα που γυμνάζονται, τώρα αντιμετωπίζεται με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα RF. Πρόκειται για την πιο αποτελεσματική θεραπεία λιποδιάλυσης και σύσφιξης. Η ενέργεια των ραδιοκυμάτων διοχετεύεται στο σώμα και μετατρέπεται σε θερμότητα. Η θερμότητα εισέρχεται στο σώμα και αυξάνει τοπικά τη θερμοκρασία με αποτέλεσμα την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, τη λιπόλυση και τη λεμφική αποσυμφόρηση. Παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και την συρρίκνωση των λιποκύτταρων με αποτέλεσμα την βελτίωση της ποιότητα του δέρματος. 
Η τεχνολογία της Ραδιοσυχνότητας (RF) αποτελεί καινοτομία στο χώρο της μη επεμβατικής αισθητικής για σύσφιξη προσώπου, περιγράμματος σώματος και λιπόλυσης με αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας θεραπεία.
 Το μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων RF νέας γενιάς – ότι πιο νέο στην εξέλιξη της αναίμακτης λιπογλυπτικής σώματος είναι πιο αποτελεσματικό από τις παλαιότερες ραδιοσυχνότητες για σώμα και πρόσωπο.

Sharing is caring!