ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η κρυολιπόλυση είναι μία μη επεμβατική θεραπεία απώλειας λίπους. Τα υπό θεραπεία λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και στη συνέχεια καταστρέφονται. Με τον καιρό, το σώμα μας, μέσα από μια απολύτως φυσική διαδικασία, τα απομακρύνει από την περιοχή, όπου σταδιακά έχουμε μια σημαντική και μετρήσιμη απώλεια λιπώδους ιστού. Κοιλιακή χώρα, love handles, διπλοσάγωνο, εσωτερικό και εξωτερικό μηρών, γόνατα, χέρια, είναι μόνο κάποιες από τις περιοχές που έχουν ένδειξη για την συγκεκριμένη θεραπεία. Η ιατρικής τεχνολογίας κρυολιπόλυση που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής απόδοσης αφού επαρκούν μια έως δύο συνεδρίες για την απομάκρυνση του λιπώδους ιστού.

Μετά από 6 εβδομάδες παρατηρείται σημαντική και μετρήσιμη μόνιμη απώλεια λιπώδους μάζας.

Η Ιατρική Κρυολιπόλυση είναι κατάλληλη για όσους θέλουν μια ήπια και αποτελεσματική μέθοδος απώλειας περίσσειας τοπικού λίπους και βελτίωσης του περιγράμματος του σώματος.

Η θεραπεία κρυολιπόλυσης είναι ανώδυνη, μπορείτε κατά τη διάρκεια της θεραπείας να διαβάζετε ή να βλέπετε τηλεόραση και να επανέλθετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά. Διαρκεί 60-90'.

Δώστε μια ώρα από τον χρόνο σας και αφαιρέστε αρκετούς ανεπιθύμητους πόντους από όπου σας ενοχλούν, ανώδυνα και χωρίς χαλάρωση!

ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ

Sharing is caring!