ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ EΜΑΣ

Dr ΧΑΡΙΣ ΒΡΕΤΤΟΥ, MD, MSc .

 Dr Χάρις Βρεττού MD, Msc είναι ειδικευμένος  Ιατρός που εξασκεί, αποκλειστικά από το 2006, την Αισθητική Ιατρική πάνω στην οποία έχει εκπαιδευτεί ακολουθώντας μεταπτυχιακά προγράμματα και διετές πανεπιστημιακό Master
Εξειδικεύεται στις βιολογικές αισθητικές θεραπείες και στις θεραπείες αναγεννητικής ιατρικής, οι οποίες εξασφαλίζουν στους ασθενείς της ένα ιδιαιτερα φυσικό αποτέλεσμα.
Συνεχίζει να παρακολουθεί με αφοσίωση τις ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο, ενώ είναι και η ίδια εκπαιδεύτρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πάνω σε θέματα αισθητικής ιατρικής.
Στο ιατρείο της, η Dr Χάρις Βρεττού εφαρμόζει τις πιό καινοτόμες και αποτελεσματικές ενέσιμες και μή θεραπείες για το πρόσωπο και σώμα.  

Dr Χαρίς Βρεττού, MD, MSc
Αντιπρόεδρος Εταιρείας Μεσοθεραπείας Ελλάδος
Μέλος των παρακάτω εταιρειών:  
Εταιρεία Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής
Ιταλική Εταιρεία Αισθητικής Ιατρικής SIME
Εταιρεία Μεσοθεραπείας Ελλάδας (Ιδρυτικό μέλος)
Ελληνική Εταιρεία Γενικής/ Οικογενειακής Ιατρικής
Ελληνική Ενωση Γενικών Ιατρών

ΙΑΤΡΕΙΟ ΧΑΡΙΣ ΒΡΕΤΤΟΥ- MEDICAL ANTIAGING

Στο ιατρείο Medical AntiAging Clinic της Dr Χάρις Βρεττού, προσφέρουμε επαγγελματική αλλά και θερμή εξυπηρέτηση σε ιατρικό περιβάλλον, όπου ο κάθενας από σας είναι μια ξεχωριστή και μοναδική περίπτωση. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να νιώσετε εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας, άνεση στο χώρο μας και ότι οι ανάγκες σας έχουν προτεραιότητα.
Έχουμε την ικανοποίηση να μπορούμε να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προηγμένων, μη χειρουργικών θεραπειών σε ένα ασφαλές περιβάλλον ιατρικής κλινικής. 
Στο MedicalAntiAging Clinic θέλουμε να χτίζουμε σχέσεις με τους πελάτες μας, δουλεύοντας μαζί τους και παρεμβαίνοντας με στόχo το φυσικό αποτέλεσμα, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και την ψυχική ευεξία τους, κάνοντάς τους να φαίνονται και να νιώθουν ο καλύτερός τους εαυτός. 
Ο στόχος μας στο Medical AntiAging clinic είναι να καλύψουμε την ανάγκη για Rejuvenation με διορθώσεις των βασικών βλαβών της γήρανσης, αλλά και την νέα τάση του  Beautifying και Reshaping: δηλαδή στην αναδιαμόρφωση του προσώπου σύμφωνα με τους κανόνες της προφιλομετρίας.
Στο Medical AntiAging Clinic, είμαστε εξειδικευμένοι σε ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων θεραπειών ιατρικής αισθητικής, προσώπου και σώματος.