MICRONEEDLING

Το MICRONEEDLING με το καινοτόμο Dermapen 4® και τις “νανοσκοπικές" βελόνες του στην κορυφή της μιας χρήσης κεφαλής, δημιουργούν στην επιφάνεια της επιδερμίδας ελεγχόμενους μικροτραυματισμούς, οι οποίοι διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου & ελαστίνης.

Είναι τόσο εξελιγμένο ώστε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα σε ευαίσθητες περιοχές όπως στα χείλη ή επάνω στην μύτη, γύρω από τα μάτια ακόμα και στα βλέφαρα. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τα ειδικά, ανάλογα τις ανάγκες του δέρματος, serums της Dermapen®, εγχέουμε ενεργά συστατικά όπως βιταμίνες και αντιξιοδωτικές ουσίες αλλά και διαλύματα υαλουρονικού οξέος ή και λευκαντικές ουσίες ακριβώς κάτω απ’ την επιδερμίδα.

Οι μικροσκοπικές τρυπίτσες που έχουν δημιουργηθεί από τις “νανοσκοπικες" βελόνες, μπορούν να συγκρατήσουν έως και 80% περισσότερα θρεπτικά συστατικά που εφαρμόζονται στην επιδερμίδα. Η ενισχυμένη αυτή απορρόφηση δραστικών συστατικών διεγείρει την διαδικασία αναδόμησης του δέρματος και αναπλάθει ταχύτερα την επιδερμίδα.

Αμέσως μετά τη θεραπεία, ορός βιταμινών Α,C,E και πεπτιδίων ιοντοφορείται με το μηχάνημα DF της ENVIRON®. Τα ενεργά συστατικά κατά την ιοντοφόρεση “ρέουν” ανεμπόδιστα στο βάθος του δέρματος, αφού “καταργείται” η αδιαβροχοποίηση της κεράτινης στοιβάδας.

Τέλος εφαρμόζουμε φωτοθεραπείας LED για γρήγορη αποθεραπεία

ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Sharing is caring!